Inloggning

The Box -URLADDN.BOX SP

Artikelnr.

97.8100

Lagerstatus:

Finns i lager

Ca.pris
79,00 kr

Tags CarrocarHar också Du märkt att Dina selekterade och matchade ackar fungerar bra ett par laddningar för att sedan fungera allt sämre? Det är faktiskt ganska naturligt eftersom varje cell är en "individ" och när den laddas och laddas ur tillsammans med andra celler förändras. Ju bättre matchade cellerna är desto längre tid tar det innan Du märker att prestandan försämras, men försämringen kommer förr eller senare!
The Box är en unik förvaringsbox för Dina SaddlePack ackar. När acken monteras i lådan ansluts varje cell till ett motstånd som individuellt laddar ur varje cell. Att ladda ur varje cell för sig över ett eget motstånd innebär att cellerna utjämnas och likställs, något som är mycket positivt för ackarnas prestanda!
Även om Du använder ej matchade celler kan det vara bra att förvara dem i The Box. Speciellt om Du valt SANYO ackar som har en mycket hög kvalitet och jämnhet redan när de levereras från fabrik.
Det är faktiskt Du som själv bestämmer hur bra ackar Du vill ha genom det sätt som ackarna sköts och förvaras.
The Box levereras i byggsats med sex motstånd, 12 fjädrar och en dekal där Du kan föra anteckningar om när Du senast använde acken och hur bra den var.


Senaste nyheter


Topplistan